küçük hayat, büyük film, seyret ve hizaya gel!

Ne film ama! Seyretmeye yürek ister. Kesinlikle kadın düşmanı bir yapım. Gel gör ki, eski filmlerinden tanıyoruz ustayı...Lars von Trier....Şaşırtmayı, düşündürmeyi, şoke etmeyi sever... Oyuncular desem, inanılmazlar. Kendime gelmem zaman alacak. Mesut sinemada görmüş üstelik; ben 5, 10 kez durdurarak bitirebildim, 2 günde hemi de.

Yorumlar

  1. cok severim lars von'u ama gel gor ki bu film beni korkutuyor, yukledim hazir seyretmeye, francois zaten cocuklarin olumu filan oldu mu seyretmez filmler, konusu cok carpici bir usta nasil hazirlamistir kimbilir, dur bakalim belki bir cesaret!!

    YanıtlaSil
  2. Çocuğun ölüm sahnesi Hendel aryaları eşliğinde ağır çekim ve en başta..Seyretmesi çok zor, Beste'cim..Çocuğu olanların obsesyonlarını artıracak, eminim. Ama simgeleri çok tuhaf ve güçlü bir film..
    Ne diyim, yakın bir arkadaşla, biraz da şaraplamalı mı ne, izleyebilmek için...

    YanıtlaSil
  3. alkolun uyusturucu etkisiyle izlenir diyorsun cok guldum:)

    YanıtlaSil
  4. valla övünebilirsin kendinle, ben hiç uğraşamam bunlarla, hayat yeterince karmaşık ve acılı,köpürtülmüş korkulara ise hiç yerim yok!

    YanıtlaSil
  5. Sanat...Hep peşinde koştuğumuz büyülü kuşu değil miydi hayatımızın? Hep özlediğimiz dingin anlar, geçkin yaş oyunlarıyla oyalanmamıza izin vermeyen, zar zor, bol ama ansızın çok bol zamana kavuştuğumuz(para kaygısını bir saniyeliğine unutalım lütfen) artık sanatın istediğimiz her alanında şımarıkça at oynatabileceğimiz özgürlük günleri değil mi içinde durduğumuz?
    Tadını çıkaralım her anın/anının, her şiirin, her öykünün, her filmin..
    Hadi!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

....Paris, bana hosgeldin dedin mi?

hiçbir insan hep aynı insan değildir.

dikkat..bu filme dikkat..ağladım, o derece!